tisdag 19 maj 2009

Efter jobbhelgen

Efter tentan har det kännts som om huvudet kommer att spricka. Nu är den över i alla fall, man kan inte göra mycket åt det tills vi får tillbaka tentan.

I helgen var det en jobbehelg. Lördag var det rätt skönt, vi åt en väldig god middag! :) Ungbakad lax med nypotatis, till dessert åt vi jorgubbar med vaniljglass. Sedan tittade vi på Eurovision Song Contest. Min absoluta favorit vann!!!! Wahooo! Men även andra favoriter var i topp; såsom Azerbadjan och Turkiet. Jag måste ändå säga att det var inte så många bra låtar, inte som det brukar vara. På söndagen var vi i Pålsjöskog, där vi träffades med andra handikappade och deras assistenter. Vi tog en promenad i skogen och sedan grillade vi. Mmm gott!!!! Sedan tog vi promenad hela vägen till Söder. Det var en väldigt roligt jobbhelg men intensivt. Det är faktiskt otroligt roligt att jobba som personlig assistent på sommartid. Man hittar alltid på roliga saker att göra.

I måndags var vi hos Socialtjänsten och fick ett fall där vi ska skriva en utredning. Vi har skrivit i går, idag hela dagen och tror att vi kommer vara färdiga i morgon. Det känns väldigt spännande men den tar även mycket energi. Vi måste även koppla olika teorier till utredningen. Vi ska titta på BBIC och Barnperspektivet och koppla ihop den med utredningen. Hoppas resultatet blir bra. Nästa vecka ska vi tillbaka till Socialtjänsten och då ska de ge oss återkoppling till vårt utredning, vi kommer få även få reda på hur deras utredning om samma fall har verkligen gått till.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar