lördag 27 juni 2009

Tragedi?

Med gårdagens största nyhet att Micheal Jackson har dött har många utryckt stor sorg för honom. Jag är absolut ingen stor fan men det är alltid sorgligt när en människa dör.

Man kan tycka vad man vill om Micheal Jackson men han hade stor inverkan på musik och dans och han kommer att anses vara en ikon så som; Elvis Presley, Marilyn Monroe eller James Dean. Någon slags odödlig bild som vi har skapat hur de var. Jag kan nästan slå vad att så småningom den negativa bilden av Micheal Jackson kommer suddas bort och bara det positiva bilden kommer att uppmärksammas. Den bilden hur vi ville att Micheal Jackson skulle vara och inte hur han var.

Jag tycker han är en utmärkt exempel hur kändiskapet kan försöra en människa, ett liv. Är detta verkligen något vi ska sträva efter? Materiella saker, pengar, märkeskläder. Vem fan bryr sig om det är Gucci, Pucci eller vad fan som helst. Här hade vi en människa som mådde dåligt nästan hela sitt liv och vad fick han för det? Ingen som var där och hjälpte honom utan folk bara pushade honom att tjäna mer pengar. De senaste album som han gjorde var bara skit, han gjorde det bara för pengarna. Hans namn var ett bra dragplåster och han kunde tjäna bra även om det han gjorde var skit, han var ju ändå Micheal Jackson.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar